انواع روش بسته بندی محصولات

روش بسته بنید انواع محصول مواد غذایی و ... مانند بسته بنید عسل و آب معدنی و ...

انواع روش بسته بندی محصولات

روش بسته بنید انواع محصول مواد غذایی و ... مانند بسته بنید عسل و آب معدنی و ...

در این وبلاگ تلاش داریم تا درباره انواع بسته بندی محصولات مانند بسته بندی مواد غذایی ، حبوبات و موادی مانند عسل و آب معدنی صحبت کنیم.

  • ۰
  • ۰

توی  خط تولید و بسته بندی فست فود با تعیین نوع فست فود ماشین آلات تولید و فرآوری مشخص میشه که توی فست فودهای مختلف با هم متفاوتند اما توی بحث بسته بندی معمولا از ماشین آلات یکسان استفاده میشه

چیده مان خط تولید و بسته بندی شکلات صبحانه و ژله:

در خط تولید و فرآوری و بسته بندی انواع شکلات صبحانه و ژله معمولا دستگاه پرکن مایعات غلیظ مانند دستگاه پرکن مربا و عسل بکار می رود. در خط تولید و بسته بندی ژله ها و دسر های خامه ای، اساس خط از میکسر و مخازن فرمولاسیون و دستگاه پرکن و دستگاه تری سیلر یا فرم فیل سیل تشکیل می شود.

مواد خام به مخزن فرمولاسیون سه جداره استیل و یا دستگاه ریبون بلندر هدایت می شود. در دسر های بر پایه فاز مایع مانند دسر ژله ای و یا دسر خامه ای شروع خط از میکسر های اولیه می باشد.مزیت ریبون بلندر اختلاط و میکس دقیق می باشد و از هر کدام از میکسرها به تناسب نوع محصول در خط تولید استفاده می شود در مخزن پروسس استیل ضمن میکس شدن مواد اعمال فرایندهای حرارتی امکان پذیر می باشد و به نوعی دیگ پخت استیل نیز می باشد. . پس از فرمولاسیون مواد به تانک پروسس نهایی استیل رفته و از آنجا به مخزن سیستم پرکن دستگاه بسته بندی می رود در صورت نیاز مواد به سرد شدن، مخزن دستگاه پرکن که سه جداره می باشد با سیستم لوله کشی به آیس بانک و یا در برخی موارد به کولینگ تاور متصل می شود. مواد از سیستم پرکن که نازل آن بر روی نوار تری سیلر یا فرم فیل سیل قرار دارد درون ظروف یکبار مصرف پر شده و همزمان با بسته بندی، درون بسته ها اعمال وکیوم و یا تزریق گاز نیز می گردد شایان به ذکر می باشد که درج تاریخ و قیمت توسط دستگاه تاریخ زن حرارتی و یا دستگاه جت پرینتر نصب شده بر روی دستگاه بسته بندی در همین مرحله انجام می پذیرد. در برخی موارد از دستگاه سیل وکیوم صفحه گردان استفاده می گردد که راندمان آن بالا  و کمی پایین تر از دستگاه تری سیلر می باشد. در دستگاه فرم فیل سیل در قسمت فرمینگ دستگاه، ظرف نیز تولید می شود و بقیه مراحل مشابه با مکانیسم دستگاه تری سیلر می باشد. در صورت نیاز و بسته به نوع محصول می توان بسته ها را از پاستوریزاتور تونلی عبور داد. ژله ها و شکلات های صبحانه آماده بوده و به قسمت کارتن گذاری و بسته بندی نهایی یعنی دستگاه شیرینک پک هدایت شده و از آنجا به سردخانه یا انبار سرد منتقل خواهند شد.

  • ۹۹/۰۴/۰۷
  • banafshe javan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی